۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۵ مهر

ترجمه: دکتر فریال طیبیان پور

انتشارات:دانشگاه اصفهان

توصیف مختصری از کتاب
این پرسش بسیاری از دانشجویان، زبان‌‌آموزان و دانش‌آموختگان زبان روسی است. به راستی چگونه می‌توانیم در یک موقعیّت خاص، احساسات و افکار خود را به درست‌ترین و کوتاه‌ترین شیوه ممکن به شخص دیگری انتقال دهیم؟ گ. ای. والودینا با شناخت عمیق و دقیقی که از نیازهای زبان‌آموزان در مکالمات دارد، موفق شده است دری جدید به سوی دنیای فهم و کاربرد عبارت‌های گفتاری زبان روسی بگشاید. نویسنده با ارائه اصول گفتاری و ابزارهای کارآمدی که در این زبان برای بیان مفاهیم مختلف به کار می‌روند به همراه توضیح نکات مهم کاربردی و مفهومی، تمرینهای متعدد و نمونه‌های به‌ کار رفته در ادبیات زبان روسی، ما را با نحوۀ استفاده از آن‌ها در شرایط واقعی آشنا می‌کند. به‌منظور بهره‌وری بیشتر زبان‌آموزان، واژه‌نامه روسی‐فارسی و فرهنگ اصطلاحات و عبارت‌های روسی به بخش پایانی ترجمه کتاب افزوده شده است. امید است که این کتاب نقش ارزنده‌ای در افزایش و تقویت مهارتهای گفتاری و ارتباطی خوانندگان داشته باشد و به بسیاری از پرسش‌های آنها در این زمینه پاسخ دهد.
فهرست سرفصل های کتاب
1403/07/16